PM Monte Carlos ⟩ Karjääri madalpunkti jõudnud WRC-mees sai kurva uudise

Henry Lääne
Copy
Gus Greensmith (vasakul) ja Esapekka Lappi.
Gus Greensmith (vasakul) ja Esapekka Lappi. Foto: @World/M-Sport

Gus Greensmith ei pääse täna Monte Carlo MM-rallil starti, kuna ta ei mahtunud esimese kuuekümne sekka. Võistluse reeglid ei luba rohkematel autodel viimasel päeval sõita.

23-aastane endine Manchester City jalgpalliklubi noorteakadeemia väravavaht oli eilse võistluspäeva lõppedes üldarvestuses 78 roolikeeraja seas 66. positsioonil.

Greensmith ei langenud nii kaugele probleemidevaba ralli tõttu. Kolmandal katsel ehk reede hommikul juhtis ta oma M-Spordi Ford Fiesta WRC kraavi, mistõttu oli inglane sunnitud päeva katkestama.

Eile naases Greensmith aga rajale ning oli ühel katsel suisa viies. «Minu enesekindlus sai reedel purustatud. See oli minu karjääri madalpunkt, mistõttu tahtsin laupäeval enesekindlust taastama hakata,» ütles britt.

Tänane rallipäev algab Eesti aja järgi kell 09.17. Punktikatse saab lähte 13.18. 

Postimees pakub rallifännile kogu aasta vältel ülipõhjalikku kajastust. Aadressilt sport.postimees.ee on võimalik jälgida katsete otsepilti, terve nädalavahetuse jooksvat tekstipõhist otseblogi, värskeid uudiseid ja videoid sündmuste epitsentrist ning kuulata eestikeelset ralliraadiot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles