TIPPHETKED ⟩ Cagliari nukker seeria jätkub: Pedro raiskas penalti, Klavan eksis neljandal üleminutil (1)

Postimees Sport
Copy

Eesti parima jalgpalluri Ragnar Klavani koduklubi Cagliari mängis Itaalia meistriliigas kodumurul 2:2 viiki Parmaga.

Cagliari haaras juhtohjad 19. minutil, kui skooris meeskonna suurim väravakütt Joao Pedro, kes jagab nüüd väravalööjate edetabelis Interi ründaja Romelu Lukakuga kolmandat ja neljandat kohta. Poolajapausile läksid meeskonnad viigiseisul, sest 42. minutil toimetas palli väravasse Juraj Kucka.

Cagliari taastas sündmusterohkel teisel poolajal eduseisu 54. minutil, kui sihile jõudis Giovanni Simeone. Seejuures raiskas penalti Pedro. Teise poolaja keskpaigas mängis Klavan karistusalajoone lähistel palli käega ja peakohtunik määras Parmale penalti. Käega mängu asus uurima videokohtunik, kes otsustas, et Klavan eksis karistusalast väljaspool ja Parma sai karistuslöögi, mitte penalti.

Parma viigivärav sündis neljandal üleminutil, kui Klavan magas karistusalas maha Parma ründaja Andreas Corneliuse, kes suunas palli peaga väravasse. Valus viik tähendas, et Cagliari nukker seeria pikenes kaheksamänguliseks: Cagliari on nüüd koduliigas saanud järjest neli viiki ja neli kaotust.

Cagliari on 22 mänguga kogunud 32 punkti, mis annab liigatabelis kuuenda koha, Parmal on sama palju punkte ja paikneb seitsmendal positsioonil.

Cagliari liigahooaeg jätkub 9. veebruaril, kui võõral väljakul minnakse vastamisi liigasse püsimajäämise nimel heitleva Genoaga.

Standings provided by Sofascore LiveScore
 
 
 

 Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles