Fotod ⟩ Kobe Bryanti surm tõi tennisemaailma «pahale poisile» pisara silma

Postimees Sport
Copy

Vastuoluline tennisist Nick Kyrgios tuli Austraalia lahtiste neljandat ringi Rafael Nadali vastu mängima emotsionaalselt raskes olukorras. Soojendusel Kobe Bryanti särki kandunud austraallase sõnul on ta suur korvpallifänn, kes Bryantit enda eeskujuks pidas.

«Korvpall on mu mu elu ja sellest (tragöödiast- toim) mõtlemine on raske. See on karm. Kui ma hommikul ärkasin ja juhtunut nägin - oli see emotsionaalne hetk,» rääkis pahapoisi mainega Kyrgios.

«Ma ei usu, et keegi suudaks temasuguseks kerkida. Ta erines. Tema treeningud, tema mäng, kõik tema asjad olid teistsugused. Ta oli eriline inimene.»

Kyrgiose sõnul suutis ta ka negatiivse emotsiooni abil end motiveerida, et maailma esireket Nadali vastu mängu tagasi tulla ja hispaanlasele kõva lahing anda.

Maailma edetabelis 26. kohal paiknev austraallane pidi siiski tunnistama tasavägise kohtumise järel Nadali 6:3, 3:6, 7:6, 7:6 paremust.

Oma kireva karjääri jooksul on Kyrgios sattunud mitmetesse skandaalidesse. 24-aastane tennisist on paistnud silma kohtunike sõimamisega, reketite ja toolide loopimisega, süüdistanud meeste profitennise katuseorganisatsiooni ATP-d korruptsioonis, mõnitanud konkurente jne.

Nüüd on mees enda sõnul muutunud. «Tunnen, et ma olen inimesena arenenud. Ma ei võta tennisemängijana asju enam nii südamesse,» avaldas vastuoluline austraallane.

Viimasel ajal on Kyrgios tõepoolest oma käitumist parandanud. Varem peaasjalikult ainult skandaalidesse sattunud tennisist annetas näiteks hiljuti raha Austraalia võsapõlengutega võitlemiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles