Toyota-debüüdil teise koha saanud Ogier: mul ei olnud auto kohta piisavalt palju teadmisi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Andre Lavadinho via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC

Autoralli tänavuse hooaja esimesel etapil ehk Monte Carlo rallil teise koha saanud Sebastien Ogier sõnas väljaandele Motorsport.com, et tal polnud piisavalt palju teadmisi uue auto kohta.

Kuuekordne autoralli maailmameister Ogier debüteeris Toyota Yaris WRC roolis, kaotades Monte Carlo ralli võitjale Thierry Neuville’ile 12,6 sekundiga. Ühtlasi sai läbi prantslase valitsemisaeg Monte Carlo rallil, sest aastatel 2014-2019 triumfeeris hooaja esimesel võistlusel just Ogier.

«Me ei saa eitada, et oleme natuke pettunud, sest meie seeria sel legendaarsel üritusel sai läbi, kuid üldiselt on tulemus väga positiivne. Tulemus oli kogu hooaega arvestades meeskonnale hea. Järgmistel rallidel peame olema paremad ning praegune sooritus näitas, et autol on palju potentsiaali,» kommenteeris Ogier.

«Mul ei olnud auto kohta piisavalt palju teadmisi, mis oleksid lubanud sõita natuke pingevabamalt ja riskeerida keerulistes tingimustes rohkem. Ärge unustage, et see oli meie esimene ralli selle autoga ja meil pole väga palju kogemusi,» lisas Ogier.

Ott Tänaku ja Martin Järveoja ränka avariid Monte Carlo rallil kommenteeris Ogier niimoodi: «Meil on hea meel, et nad pääsesid õnnestusest tervetena ning me ei jõua ära oodata, millal saame nendega jälle võidu kihutada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles