Sebastien Loeb põhjendas Hyundai ootamatut vangerdust

Postimees Sport
Copy
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: MIGUEL RIOPA/AFP

Hyundai rallimeeskond teatas esmaspäeval, et Sebastien Loebi asemel osaleb hooaja teisel etapil Rootsis hoopis Craig Breen. Üheksakordne maailmameister põhjendas otsust.

Peamiseks põhjuseks on ebaõnnestumine hooaja avaetapil Monte Carlos. Kindlal neljandal kohal püsinud Loeb pani viimasel võistluspäeval rehvivalikuga mööda prantslane langes kuuendaks. «Ma ei tahtnud Rootsi eriti minna, aga kuna see oli meeskonna otsus, siis kavatsesin seda austada,» lausus Loeb väljaandele L’Equipe antud intervjuus.

«Andrea (Hyundai tiimipealik Andera Adamo – toim) sai ilmselt aru ja pühapäeva õhtul küsis minult, kas tahan Rootsi minna. Ta ütles mulle, et tegutseb minu järgi, aga pidin oma otsuse kiiresti teatama, sest meeskond pidi koosseisu paika panema esmaspäeval. Mul ei kulunud otsustamiseks rohkem kui 20 sekundit,» põhjendas Loeb.

«Oleme langetanud otsuse lisada Craig Rootsi rallil meie meeskonda, sest eesmärk on olla konkurentsis võimalikult tugeva koosseisuga,» kommenteeris Hyundai itaallasest tiimipealik esmaspäeval avaldatud pressiteate vahendusel. «Ta sai 2018. aastal Rootsis teise koha, lisaks näitas eelmisel aastal meie autoga head kiirust ja potentsiaali.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles