Video ⟩ Manchester Unitedi fännid ründasid klubi tegevjuhi kodu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ed Woodward (vasakul) koos Unitedi endise peatreeneri Sir Alex Fergusoniga.
Ed Woodward (vasakul) koos Unitedi endise peatreeneri Sir Alex Fergusoniga. Foto: David Klein/Sportimage/Scanpix

Rahulolematud Manchester Unitedi fännid ründasid teisipäeva õhtutundidel klubi tegevjuhi Ed Woodwardi kodu. Keegi rünnakus viga ei saanud ning tõsisemat kahju ei tekitatud. 

Ühismeedias ringlevas videost on näha, kuidas üks isik viskab punase signaalraketi üle Woodwardi maja piirava aia, samal ajal kui ülejäänud kambaliikmed lubasid 48-aastase mehe ära tappa. 

Woodwardi ega tema peret – abikaasa ja kaks last – tol hetkel kodus polnud. 

Manchester Unitedi klubi on lubanud vandaalitsejad kriminaalkorras vastutusele võtta ning nimede selgumisel määratakse neile ka eluaegne staadionikeeld. 

«Üks asi on see, kui fännid väljendavad oma arvamust, kuid ähvardamised ja vara lõhkumine on juba sootuks teine. Sellisele käitumisele pole ühtegi vabandust,» ütles klubi pressiteade. «Teame, et jalgpalliüldsus tuleb selles küsimuses meie selja taha ja me teeme Manchesteri politseiga koostööd, et vandaalitsejad kätte saada.»

United hoiab Inglismaa kõrgliigas praegu viiendat kohta, liider Liverpoolist jäädakse maha juba 33 punktiga. Paljude fännide silmis on just Woodward ning tema ostu- ja äripoliitika põhjuseks, miks on klubi viimastel aastatel alla käinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles