Hea enne? Rootsi ralli korraldajad jätkavad ettevalmistustöödega

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja mullu Rootsi rallil.
Ott Tänak ja Martin Järveoja mullu Rootsi rallil. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Rootsi MM-ralli korraldajad andsid teada, et ettevalmistused autoralli tänavuse hooaja teiseks võidukihutamiseks käivad täie hooga ning nemad on valmis 13.–16. veebruarini WRC-masinaid võõrustama. 

Hoolimata tavapäratust ja lumevaesest talvest on ralli korraldajad kindlad, et küünlakuu alguses pöörab ilm külmakraadidesse. See on isegi hädavajalikum kui suur lumesadu, sest kui teepõhi pole külmunud, künnaksid kümned ralliautod kruusateed lihtsalt üles ja muudaksid need läbimatuks. 

Ralli peakorraldaja Glenn Olsson oli möödunud nädalavahetusel Monte Carlos, kus suhtles nii WRC-isade kui ka meeskondadega. Nii Rahvusvaheline Autoliit (FIA) kui ka WRC promootor tahavad, et Rootsi ralli toimuks. 

«Oleme FIA ja WRC inimestega pidevas ühenduses. Kui praegune ilmateade vastab tõele, siis ei näe me ralli läbiviimisel enam mingeid probleeme. Paraku on ilm see aspekt ralli juures, mida meil ei õnnestu kontrollida, kuid kogu meie meeskond on valmis Rootsi rallit siiski läbi viima,» sõnas Olsson. 

Rootsi ralli peaks toimuma 13.–16. veebruarini ja Postimees kajastab seda mitmekülgselt, kasutades otseblogi, ralliraadiot ja ülekandeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles