Kängurutätoveering on kahe võidu kaugusel - tipptennisistil on emaga kokkulepe

Henry Lääne
Copy
Dominic Thiem tänavustel Austraalia lahtistel.
Dominic Thiem tänavustel Austraalia lahtistel. Foto: Dovgan/UK Sports Pics/SIPA/Dovgan/UK Sports Pics/SIPA

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel meeste üksikmängus poolfinaali jõudnud Dominic Thiem (ATP 5.) on teinud emaga lõbusa kokkuleppe.

Austerlase sõnul sai traditsioon alguse mullu. «Alustasin eelmist aastat päris kehvalt ja kui reisisime Rio de Janeirost Indian Wellsi ning olime väga väsinud, ütles ema, et kui võidan, teeb ta tätoveeringu,» meenutas Thiem lõbusal toonil.

Indian Wellsis jõudiski tennisist finaali, kus alistas kolmes setis legendaarse Roger Federeri. Mamma Karin tegi seejärel kotkasule tätoveeringu. Kui tema poeg võidutses Hiinas, lisandus tätoveering pandast.

Tõsi, päris igat triumfi pole Karin tätoveeringuga tähistanud. Samas on see ka arusaadav, kuna Thiem on väga edukas ning võitis näiteks mullu viis ATP-turniiri.

Kui Thiemilt küsiti, milline tätoveering võiks tema ema kollektsiooni lisanduda Austraalia lahtiste triumfiga, vastas sportlane kiirelt: «Kindlasti känguru.»

Austraalias on nelja parema hulgas austerlase vastaseks Alexander Zverev (ATP 7.), mäng algab homme Eesti aja järgi kell 10.30.

Tänases poolfinaalis alistas Novak Djokovic (ATP 2.) 7:6(1), 6:4, 6:3 Roger Federeri (ATP 3.).

Täna selgusid Austraalias naiste üksikmängu finalistid. Ameerikat esindav Venemaal sündinud Sofia Kenin (WTA 15.) alistas 7:6(6), 7:5 kodupubliku lemmiku ja maailma esireketi Ashleigh Barty. Kenin jõudis tänavu esimest korda Suure slämmi turniiril neljandast ringist kaugemale.

Teises poolfinaalis langes veerandfinaalis vähem kui tunniga Anett Kontaveidi (WTA 31.) põrmustanud Simona Halep (WTA 3.). Prantsusmaa lahtiste ja Wimbledoni tšempion Garbine Muguruza (WTA 32.) võitis rumeenlannat 7:6(8), 7:5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles