Tennisenaiskonna peatreener: tahame, et koondises oleksid Eesti esindamisest huvitatud pühendunud sportlased (2)

Henry Lääne
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Michael Owens/AP

Eesti läheb järgmisel nädalal toimuvale tennise Fed Cupile algselt esitatud ja kinnitatud naiskonnaga.

Naiskonna kapteni Märten Tamla sõnul lähtuti naiskonna kokkupanemisel mitmest asjast. «Eesti naiskonnas mängivad Anett Kontaveit (WTA 31.), Elena Malõgina (WTA 568.), Katriin Saar (WTA 998.), Saara Orav (edetabelikohta pole) ja Valeria Gorlats (edetabelikohata). Kõik mängijad on mängudeks põhjalikult valmistunud ning on oma koha Fed Cupi naiskonnas auga välja teeninud.

Naiskonna kokkupanemisel lähtusime lisaks sellele, et tegemist on Eesti tennise tippsportlastega, ka sellest, et naiskond koosneks tugevatest meeskonnamängijatest ning Eesti pikaaegsest ja pühendunud esindamisest huvitatud sportlastest. Usun, et oleme teinud õiged valikud,» ütles juhendaja pressiteate vahendusel.

Puudujana torkab silma Kaia Kanepi (WTA 101.). Tema treener Dušan Vemic ütles kümme päeva tagasi Postimehele: «On vägagi võimalik, et Kaia mängib Fed Cupil. Alaliidu ülesanne on temaga lihtsalt ühendust võtta.» Miks Kanepi Eestit ei esinda, pole praegu selge.

Eesti kuulub 5.–8. veebruarini Tallinnas mängitaval Fed Cupil ühte alagruppi Itaalia, Austria ja Kreekaga. Lisaks on meie pealinnas võistlustules Ukraina, Bulgaaria ja Horvaatia.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles