Kristjan Ilves parandas jälle hooaja parimat tulemust

Kris Ilves
, reporter
Copy
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Tairo Lutter

Kristjan Ilves sai Seefeldis jätkuval kahevõistluse MK-etapil 17. koha.

Ilves startis kümne kilomeetri pikkusele murdmaadistantsile 15. kohal, kaotades liider Jarl Magnus Riiberile kahe minuti ja 24 sekundiga. Hüppevõistlusel teise koha saanud Jarl Magnuse vanem vend Johnas Harald suusarajale ei startinud.

Eesti parim kahevõistleja asus poolel distantsil 19. kohal, olles suures 12-liikmelises grupis, mis heitles kohtadele 10–21. Sama grupp oli koos ka 7,5 km ja 8,7 km vaheajapunktides, Ilves asus 18. kohal.

Ilves püsis suures grupis sisuliselt kuni lõpusirgeni ja parandas reedel saavutatud tänavuse hooaja parimat tulemust ühe koha võrra, ületades finišijoone 17. positsioonil. Kaotust võitjale kogunes kaks minutit ja 33,5 sekundit.  

Järjekordse esikoha saavutas norralane Jarl Magnus Riiber, edestades lähimaid jälitajaid enam kui minutiga. Teise koha sai Riiberi kaasmaalane Jørgen Graabak (+1.07,0) ja kolmanda sakslane Vinzenz Geiger (+1.09,5).

Esikolmikule järgnesid sakslane Eric Frenzel (+1.17,8) ning norralased Espen Bjørnstad (+1.26,7) ja Jens Lurås Oftebro (+1.28,7).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles