Neljamängulise kaotusteseeria lõpetanud TalTech võitis Eesti-Läti liigas lätlasi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Joonas Järveläinen (punases).
Joonas Järveläinen (punases). Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

TalTech teenis Eesti-Läti korvpalliliigas magusa võidu, alistades kodusaalis Jurmala kolme punktiga. Tallinna Kalev/TLÜ kaotas kodus Ventspilsile 21 punktiga.

TalTech võitis Jurmalat 76:73 ja pani punkti neljamängulisele kaotusteseeriale. Mängu parimaks kerkis otsustavatel hetkedel vabavisked tabanud ning TalTechile 16 punkti ja kuus lauapalli toonud Joonas Järveläinen. Janar Aniste kogus 12 punkti ning Rait Tammet 11 punkti ja kuus lauapalli. Ugis Pinete kogus Jurmala parimana 23 punkti ja viis lauapalli.

Eesti-Läti liiga valitsev meister Ventspils ei andnud Tallinna Kalevile võimalusepoegagi, saades 105:84 võidu. Ventspilsi parimaks punktitoojaks kerkis 21 silma kogunud Maris Gulbis. Üleplatsimeheks oli hoopis Tallinna Kalevi liider Karl-Johan Lips 23 punkti, kaheksa lauapalli ja kuue resultatiivse sööduga. Micheal Kyre Buchanan lisas 22 punkti.

15 võitu ja viis kaotust kogunud Ventspils hoiab turniiritabelis Ogre (20-1), Riia VEF (19-1) ja Kalev/Cramo (19-3) järel neljandal kohal. Jurmala alistamine oli TalTehci jaoks ülioluline, sest tegemist on play-off’i kohal oleva meeskonnaga – Jurmala on praegu 11 võidu ja üheksa kaotusega seitsmendal tabelireal. TalTech asub kümnendal (6-14) ja Tallinna Kalev (6-11) 11. positsioonil.

TABELISEIS

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles