WRC-sarja must hobune on enesekindel, et ta suudab suurele triole vastu hakata

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Elfyn Evans Monte Carlos.
Elfyn Evans Monte Carlos. Foto: @World/Toyota

Auotoralli MM-sarja hooaja avaetapi kolmandana lõpetanud Elfyn Evans sai Monte Carlost kõvasti enesekindlust. 

Tänavuseks hooajaks Toyotaga liitunud waleslane kihutas pikalt ka esikohal, kuid viimasel päeval pääsesid temast mööda võidumees Thierry Neuville ja tiimikaaslane Sebastien Ogier. Sellele vaatamata pole Evansil põhjust nurisemiseks. 

«Suures plaanis on nüüd teada, mida peame võitmiseks tegema,» ütles ta DirtFishi ralliportaalile. «Pole mõtet pikalt ette planeerida, lihtsalt tuleb kõvasti tööd teha ja endast alati parim anda. Mingisugused masterplaanid ei tööta, igat kiiruskatset tuleb proovida võita, siis kõik laabub. Nii lihtne see ongi.»

31-aastast pilooti peetakse suure trio Tänak-Neuville-Ogier kõrval suurimaks võimalikuks üllatajaks. Evans end üleliia kiitma ei kipu, kuid temast õhkub enesekindlust ning usku, et MM-tiitli võitmine pole ulmeline unistus.

«Arvan, et näitasime juba eelmisel aastal, et oleme kiired kõigis oludes,» arutles rallimees. «Nüüd paistab meie käsutuses olevat väga hea auto. Tõsi, oleme veel kruusal vähe testida saanud. Eks paistab, kui kiiresti seal enesekindluse leiame. Aga vaadates minevikku, siis ei tohiks suuri probleeme tekkida.»

Autoralli MM-sari jätkub 13.–16. veebruarini Rootsis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles