Tänaku tiimikaaslane on pettunud, et talle ei pakutud WRC-sarjas täishooaega

Henry Lääne
Copy
Craig Breen.
Craig Breen. Foto: Hyundai Motorsport

Kui 13.–16. veebruarini kavas olev Rootsi MM-ralli toimub, roolib Ott Tänaku ja Thierry Neuville'i kõrval kolmandat Hyundaid Craig Breen. Iirlane tunneb rõõmu, et Lõuna-Korea autotootja tiim tema poole pöördus.

30-aastane Breen sai ka mullu Hyundaiga WRC-sarjas sõita, osaledes Soomes ja Suurbritannias. Meie põhjanaabrite juures oli ta seitsmes, Walesis sõidetud MM-etapil kaheksas.

Samas näitas Breen kohati väga head kiirust. Intervjuus Iirimaa rahvusringhäälingule ütles ta, et on veidi pettunud, kuna keegi ei pakkunud talle tänavuseks võimalust teha kaasa täishooaeg.

«Eelmise aasta lõpus oli sõitjate turul kummaline seis, kuna üks mees tegi otsuse ja seejärel loksus kõik muu paika,» viitas Breen Tänakule. «Kaotasime Citroëni näol tehasetiimi ning kohe jäi kaks kohta vähemaks. Samas on tahtjaid niigi palju.»

Ta lisas: «Siiski tunnen rõõmu, et olen tagasi. Mina ja mu kaardilugeja Paul Nagle valmistume Rootsiks nii hästi, kui oskame. Olen üks vähestest, kel on õnnestunud WRC-autosse naasta.»

Breen on kaasa teinud 61 MM-rallil, kuid võiduarvet pole ta veel avanud. Küll on ta jõudnud kahel korral poodiumile – 2016. aastal Soomes oli iirlane kolmas, tunamullu Rootsis teine. Mõlemal korral roolis ta Citroëni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles