Postimehe sporditoimetuse värskes podcast'is «Kehakultuur» oli sel korral fookuses tennis. 

Ajakirjanikel Jarmo Jagomäel ja Andres Vaheril oli külas 1988. aasta kahevõistluse olümpiapronks Allar Levandi, kes on kirglik tennisesõber, alaliidu suurtoetaja ja juhatuse liige. 

Saate alguses tuleb juttu aasta esimesest suure slämmi turniirist Austraalias. Kas võidukarikad läksid õigetele mängijatele? Kuidas kavaldas Novak Djokovic austerlase Domonic Thiemi üle? Miks sünnib naiste tennises rohkem üllatusi kui meeste omas? Mida tähendas Anett Kontaveidi jõudmine veerandfinaali? 

Arutluse all on ka kolmapäeval algav Fed Cup. Võistkonnast jäi välja Kaia Kanepi, mistõttu on Eesti võimalused tunduvalt kehvemad. Levandi ei soostunud mängijatevalikut kommenteerima, kuid ta usub, et meie naiskond (Anett Kontaveit, Jelena Malõgina, Katriin Saar, Valeria Gorlatš ja Saara Orav) teeb teise reketi puudumise kiuste korraliku turniiri.

«Meile meeldib Anetile veebi ja teleri kaudu kaasa elada. Mul oleks hea meel, kui Eesti rahvas näitaks oma huvi üles ka otse kohapeale tulles. Maailma 20 parema sekka kuuluva tennisisti nägemine oma silmaga on hoopis midagi muud,» kutsub Levandi spordisõpru 5.–8. veebruarini Tallinki tennisekeskusesse toimuvale turniirile.

Ta lubab: «[Euroopa/Aafrika tsooni I grupist] välja kukkuda ei taha ega tohi. Ja nii ka läheb!»

Lisaks on arutluse all Otepää kahevõistluse MK-etapi ärajäämine, Kristjan Ilvese senine hooaeg, Artti Aigro 25. koht MK-etapil, BC Kalev/Cramo võit Peterburi Zeniti üle, Eesti mitmevõistlejate vinge rekordiparandus ja saalihokikoondise õnnetu MM-valikturniir.

Kommentaarid (1)
Copy