Järelvaadatav ⟩ Pärnu viies katse Tartu alistada läks luhta

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Credit24 Meistriliigas alistas Tartu Bigbank 3:0 (28:26, 25:19, 25:13) Pärnu Võrkpalliklubi. 

Väga tasavägiseks kujunenud avageim näis kindlalt minevat Tartu teed. Nad juhtisid 19:13, kuid suvepealinlased vastasid 11:5 spurdiga ning viigistasid seisu. Tõsi, ühtegi settpalli ei õnnestunud Pärnul saada ning Tartu võttis lõpuks oma.

Teised kaks geimi võitsid taaralinlased juba hõlpsamalt. Tabelis jätkavad nad Saaremaa järel teisel kohal, Pärnu on kindlalt viies.

Enne mängu:

Tabelis teist kohta hoidev Bigbank on varem liigamängudes Pärnust kahel korral jagu saanud – nii esimeses kui ka teises ringis tulemusega 3:0. Lisaks sai Tartu kahel korral Pärnust jagu karikavõistluste veerandfinaalis.

Tartu meeskonna peatreener Andrei Ojamets tõdes, et vastased on hooaja edenedes paremasse hoogu läinud. «Mingid asjad on neil kahtlemata paremaks muutunud ja tulevad paremini välja. Alahinnata ei tasu Pärnut kindlasti ja usun, et neil on motivatsioon üleval ka ses osas, et tahetakse veel põhiturniiri neljanda koha eest võidelda,» rääkis Ojamets ja ütles, et Tartul on põhiturniiri võidu eest Saaremaaga konkureerida keeruline.

«Teoreetiliselt see võimalus on, aga Saaremaal seisavad ees kodumängud mitte kõige tugevamate vastastega ja ma ei usu, et nad vääratavad või ennast üllatada lasevad,» lisas juhendaja.

Pärnu loots Avo Keel enda sõnul tabeliseisule siiski ei mõtle, sest vahe lähimate konkurentidega on suur. «Meil on seis ses osas hea, et meie tabeliseis ei muutu, olenemata mängu tulemusest, ja see laseb pingevabamalt tegutseda, saan kõigile mänguaega jagada. Tuleme kohtumisele tugeva trenni pealt ja eks näis, mis saama hakkab,» rääkis Keel.

Viimastes kohtumistes ei teinud kaasa Pärnu üks liidreid, nurgaründaja Taavet Leppik, kes haigestus angiini. «Loodetavasti kaheks viimaseks (põhiturniiri) mänguks saab ta mängutunnetuse tagasi, muidu meil segavaid tegureid väga pole,» lisas juhendaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles