Kohus mõistis Ronaldost ilma jäänud ning vaimse ahastuse käes kannatanud fännidele kompensatsiooni

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Cristiano Ronaldo (keskel).
Cristiano Ronaldo (keskel). Foto: Ahn Young-joon/AP

Lõuna-Korea kohus otsustas, et Juventuse ja K-liiga tähtede meeskonna vahelise sõumängu korraldajad peavad kahele jalgpallifännile maksma kompensatsiooni.

Suvel toimunud mängu reklaamiti Lõuna-Koreas läbi Portugali ründetähe Cristiano Ronaldo. Korraldajad lubasid, et ründeäss mängib K-liiga tähtede meeskonna vastu vähemalt poolaja, kuid reaalsuses jäi Ronaldo kohtumise lõpuni pingile.

Kohus otsustas, et kahel hagi esitanud fännil on õigus kompensatsioonile. Korraldajad peavad maksma mõlemale fännile 371 000 vonni ehk 282 eurot. Selle summa hulka kuulub 228 eurot «vaimse ahastuse» tekitamise eest.

Kohtukaasuse võitnud advokaadi Kim Min-ki sõnul on tal käsil veel 87 hageja kaebus, mis on seotud selle sama 3:3 viigiga lõppenud mänguga. Sõumängule müüdi kokku 65 000 piletit, millele leiti ostja vähem kui kolme minutiga.

Suuresti just Ronaldo pärast mängule tulnud fännid olid superstaari pingile jäämises äärmiselt pettunud ning hakkasid ühel hetkel kooris Lionel Messi nime hüüdma. Lõuna-Korea alaliit saatis Juventusele ka kirja, kus süüdistas Juventust lepingutingimuste rikkumises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles