Kordusmatši ei tulegi? Nurmagomedov on valmis 100 miljonist loobuma

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Habib Nurmagomedov
Habib Nurmagomedov Foto: Mahmoud Khaled/AP

Karjääri jooksul vaid võite tunnistanud vabavõitleja Habib Nurmagomedov ei ole võimaliku kordusmatši osas Conor McGregoriga just ülemäära motiveeritud.

Nurmagomedov ja McGregor läksid esimest korda vastamisi 2018. aasta 6. oktoobril. Alistusvõttega võidu teenis toona Nurmagomedov.

McGregor naasis MMA-puuri selle aasta jaanuaris, kui teenis esimese raundi tehnilise nokaudiga võidu Donald Cerrone üle. Iirlase veenev võit pani aluse juttudele, mis kuulutasid tema ja Nurmagomedovi kordusmatši.

Paraku ei ole Dagestani võitleja sellest huvitatud. «Ma olen üllatunud, et minult üldse kordusmatši kohta küsitakse. Ma tegin temaga kõike, mida tahtsin. Ta isegi andis alla. Kuidas me saame üldse kordusmatšist rääkida,» ei mahtunud Nurmagomedovile pähe.

Nurmagomedovi sõnul ei motiveeriks teda isegi 100 miljoni dollari suurune palgapäev. «Miks mul nii palju raha on vaja? On nii palju organisatsioone, kes seda raha vajaksid. Las UFC annab raha sambole või mõnele teisele spordialale, kui nad ei oska midagi muud sellega peale hakata. Aga anda mulle 100 miljonit selle eest, et ma selle mehe uuesti läbi peksaks? See ei ole ratsionaalne.»

Nurmagomedovit ootab 18. aprillil ees kauaoodatud matš Tony Fergusoniga, kus mängus on UFC tiitlivöö. UFC on selle vastaseisu eelnevalt kinnitanud juba neljal korral, ent erinevatel põhjustel on matš alati ära jäänud.

«Mind ootab 18. aprillil ees tõsine matš. Olen viimased poolteist kuud selleks innuga valmistunud. Olen praegu heas vormis. Täpselt sellises, kus 70 päeva enne matši olema peab. Võimatu on matši käiku ette ennustada, aga sellest tuleb keeruline vastasseis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles