Kontaveit mängust Giorgiga: see oli kõrgetasemeline

Ville Arike
, reporter
Copy
Anett Kontaveit võitles iga palli pärast ja see tõi tulemuse.
Anett Kontaveit võitles iga palli pärast ja see tõi tulemuse. Foto: Tairo Lutter

Eesti esireket Anett Kontaveit alistas tennise Föderatsiooni karikasarja matši Itaaliaga esireketite heitluses Camila Giorgi 6:3, 4:6, 7:6 ja jäi oma esitusega väga rahule.

«Oli päris kõrgetasemeline mäng. Vastane mängis väga hästi ja jõuliselt. Üritasin endast kõik anda, et veel üks pall väljakule saata ja vastane peaks rohkem lööke tegema. Mängisin hästi kaitses ja hoidsin oma servi hästi,» võttis Kontaveit alustuseks mängu kokku.

Giorgi näol on tegemist mängijaga, kes vaid viisteist kuud tagasi kuulus maailma edetabelis 30 parema hulka. Kontaveit juhtis otsustavas setis 5:2, kuid vastane jõudis viigini. «Ta servis seejärel oma geimides väga hästi, minul aga seisul 5:3 ei läinud esimene serv sisse,» põhjendas Kontaveit.

Kiire lõppmäng algas tasavägiselt, kuid seisult 3:3 võitis eestlanna kolm punkti järjest ja tüüris selle 7:4 võiduni. «Tie-break'is mängisin kaitses hästi ja lõpus ei eksinud. Üritasin terve mängu jooksul tegutseda võimalikult stabiilselt, see tõigi võidu. Samuti tundsin end eilsega võrreldes paremini,» lausus Kontaveit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles