Malõgina: võit maitseb hästi, sest võistkond võitis

Ville Arike
, reporter
Copy
Elena Malõgina.
Elena Malõgina. Foto: Tairo Lutter

Tennise Föderatsiooni karikasarja turniiril Tallinnas tõi Eestile matšis Austriaga sisuliselt otsustava võidupunkti avamängus väljakule astunud teine reket Elena Malõgina, sest esinumber Anett Kontaveit sai hiljem oma vastasega hõlpsalt hakkama.

Malõgina alistas Melanie Klaffneri 7:6, 6:2 ja säras rahulolust. «Võit maitseb hästi, sest võistkond võitis,» alustas Malõgina naeratades. «Olin varasemalt Klaffnerile kaotanud. Täna suutsin paremini tegutseda. Algus oli seisuni 2:5 keeruline, kuid seejärel sain oma mängu käima.»

Homses play-off-matšis Ukrainaga peab Malgina tõenäoliselt astuma vastu maailma 26. reketile Dajana Jastremskale. «Püüan endast parima anda, tippmängija vastu on eriline tunne mängida,» märkis ta.

Kontaveidil polnud seejärel raskusi Julia Grabheri alistamisega 6:1, 6:2. Ta tegutses energiliselt ja kinnitas, et ei lasknud võidukohustusel ennast segada. «Keskendusin enda mängule. Naiskonna meeleolu on praegu mõistagi väga hea. Pärast Kreekalt saadud kaotust ei osanud keegi arvata, et meil üldse tekib võimalus edasi saada. Õnneks lõppesid teised matšid sobiva tulemusega ja me ise suutsime Austriat võita,» vaagis kontaveit.

Homse päeva maiuspalaks peaks saama tema kohtumine maailma neljanda reketi, ukrainlanna Elina Svitolinaga. «See on väga hea väljakutse!» hüüatas Kontaveit. «Meil pole pinget peal. Loodan, et publik näeb head tennist ja mina suudan teha hea mängu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles