Maruvihane Bryanti lesk: olen pahane, et ma pole Kobe ja Gigiga

Postimees Sport
Copy
Vanessa Bryant.
Vanessa Bryant. Foto: Alex Brandon/AP

Paar nädalat tagasi helikopteriõnnetuses surnud korvpallilegendi Kobe Bryanti lesk Vanessa ütles, et tema aju ei suuda oma abikaasa ja 13-aastase tütre Gianna kaotusega kuidagi leppida.

Spordilegendi abikaasa Vanessa sõnas sotsiaalmeedias, et ta pole eriti soovinud oma tundeid sõnadesse panna. «Minu aju keeldub uskumast, et nii Kobe kui ka Gianna on läinud. Ma ei suuda mõlema kaotusega samal ajal toime tulla.

Ma nagu üritaksin mõista, et Kobe on surnud, kuid mu keha ei suuda aktsepteerida fakti, et Gigi ei tule minu juurde kunagi tagasi. See tundub vale. Miks peaksin mina taas järjekordseks päevaks ärkama, kui minu tütrel pole seda võimalust?! Olen maruvihane. Tal oli elus veel palju teha.

Ühel hetkel sain aga aru, et pean olema tugev ja toeks oma kolmele tütrele. Olen pahane, et ma pole Kobe ja Gigiga, kuid olen tänulik Natalia, Bianka ja Capri üle. Tean, et see, mida ma tunnen, on normaalne. See on osa leinast. Sooviksin väga, et Kobe ja Gianna oleksid meiega ja see õudusunenägu saaks lõpu. Palvetan kõikide õnnetuses hukkunute eest,» lisas 37-aastane naine.

Bryantite mälestusteenistus toimub Eesti Vabariigi sünnipäeval ehk 24. veebruaril Los Angeleses Staples Centeris, mis on korvpallihiiule ja tema perele südamelähedane koht – seal peab kodumänge Los Angeles Lakers, kus Kobe Bryant veetis terve profikarjääri.

Eesti aja järgi 26. jaanuari hilisõhtul toimunud kopteriõnnetuses said Bryanti ja Gianna kõrval surma Orange Coasti ülikooli korvpallimeeskonna peatreener John Altobelli, tema naine Keri ning nende tütar Alyssa. Pardal viibisid ka Gianna korvpallitreener Christina Mauser, Sarah Chester ja tema tütar Payton ning kogenud piloot Ara Zobayan.

Kopter kukkus alla Los Angelese kesklinnast umbes 50 km kaugusel Calabasases. Lõuna-Californias oli tihe udu ning lennuinfo põhjal oli kopteri kiirus allakukkumise ajal ligemale 300 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles