Järelvaadatav ⟩ Klavani ja Cagliari võidupõud sai jätku

Postimees Sport
Copy

Ragnar Klavani koduklubi Cagliari jäi juba kümnendat mängu võiduta. Täna kaotati koduväljakul 0:1 Napoli meeskonnale.

Kohtumise ainsa värava eest kandis hoolt belglane Dries Mertens, kes 66. minutil karistusalast palli osavalt tagumise posti kaudu võrku keerutas. 18 minutit hiljem avanes Klavanil võimalus kohtumine viigistada, kuid eestlase kauglöögi tõrjus Napoli väravavaht David Ospina. Klavani kauglöögi järel Cagliaril enam häid võimalusi ei avanenudki ning tulemusega 0:1 ka kohtumine lõppes.

Klavan tegi kaasa kõik minutid.

Tänane kaotus tähendab, et Cagliari pole võidurõõmu saanud maitsta detsembri algusest saadik. Viimasest kümnest kohtumisest on teenitud neli viiki ja kuus kaotust.

Kehv seeria on eestlase leivaisa kukutanud liigatabelis 11. positsioonile. Napoli tõusis tänase võiduga kaheksandale tabelireale. 

Enne mängu:

Cagliari alustas hooaega maruliselt ning konkureeris tabeli tipus, kuid nende viimane liigavõit pärineb vana aasta 2. detsembrist, mil alistati 4:3 Sampdoria. Viimased üheksa kohtumist on Sardiinia klubile lõppenud viigi või kaotusega.

Seetõttu pole mingi ime, et Cagliari on tabeli tihedas keskosas kukkunud kaheksandaks. Neil on koos 32 punkti ning Euroopa liigasse viiv kuues koht on vaid kahe silma kaugusel, aga raugenud hoog ei anna põhjust optimismiks.

Napoli hooaeg on kulgenud väga raskelt. Nimeka koosseisuga tiim vabanes eelmise aasta 10. detsembril edukast peatreenerist Carlo Ancelottist ning tema asemel võttis ohjad üle legendaarne endine mängumees Gennaro Gattuso.

Juhendajana pole Gattusol aga midagi suurt ette näidata ning Napoli on tabelis 11. kohal, jäädes Cagliarist maha ainult kahe punktiga. Samas on nendegi vorm olnud väga heitlik.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles