Nõmme Kalju soetas kaitseliini ukrainlase

Toimetas Kris Ilves
Copy
Vladislav Veremejev (vasakul) ja Nõmme Kalju peatreener Marko Kristal.
Vladislav Veremejev (vasakul) ja Nõmme Kalju peatreener Marko Kristal. Foto: Nõmme Kalju FC

Hooajaeelsel taliturniiril ennast heast küljest näidanud 21-aastane Ukraina vasakkaitsja Vladislav Veremejev sõlmis Nõmme Kalju jalgpalliklubiga kolmeaastase lepingu.

«Soovin tänada Nõmme Kalju meeskonda, kes võttis mind soojalt vastu. Mitmed kohtumised klubi tehnilise personali ja presidendiga on olnud põhjalikud ning mul on hea ülevaade sellest, kuhu liigume ja mida minult oodatakse. Olen õnnelik Kaljuga liitumise üle ja pingutan meeskonna eesmärkide nimel maksimaalselt,» kommenteeris Veremejev klubi kodulehekülje vahendusel.

Nõmme Kalju peatreener Marko Kristal: «Tundsime vasakkaitsjast puudust ja nüüd on see küsimus väärt täienduse näol lahenduse leidnud. Veremejevi testperiood Kaljus on möödunud töiselt, oleme üksteist tundma õppinud ja otsustanud koos edasi minna.»

Lisaks Veremejevile on talvises üleminekuaknas liitunud tunamulluse Eesti meistriga Marko Meerits, Amir Natho, Andreas Raudsepp ja Kaarel Usta. Lahkunud on Robert Kirss, Pavel Londak, Max Mata, Nikolai Mašitšev, Reginald, Roman Sobtšenko ja Vitali Teleš.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles