PM Rootsis. Video ⟩ Andrea Adamo: oleksime nagu Itaalias

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy

Rootsi MM-ralli on kehvade talveolude tõttu saanud palju kannatada ning võistlustrassi on vähendatud peaaegu poole võrra. Ehkki väljas ei valitse meeletud plusskraadid, on normaalsest talvest asi kaugel. 

Seetõttu pole midagi imestada, et värvika sõnavara poolest tuntud Hyundai tiimipealiku Andrea Adamo sõnul tundub nagu oleks rallikarussell Rootsi asemel jõudnud Itaaliasse.

Ehkki tiimide testivõimalused jäid viimasele hetkele, olid Hyundai ja M-Sport need WRC-tiimid, kes said Rootsi sügistalvistes oludes oma masinat proovile panna. Toyota seda ei teinud.

«Tahame testida võistlusele võimalikult sarnastes oludes. Ilmatingimuste osas on palju selgusetust. Saan öelda vaid seda, et ma ei ennusta ette suuri lumevalle ega paksu jääkihti tee peal. Tegemist on keerulise olukorraga, aga testil olid olud üsna sarnased,» lisas Adamo.

Rootsi MM-ralli sõidetakse 13.-16. veebruarini. Postimees on sündmuste keerises kohal ning toob teieni kõik põneva. Samuti pakume tekstipõhist otseblogi ja otseülekandeid kiiruskatsetelt. Esimene võistluspäev reedel algab Eesti aja järgi kell 09.42. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles