Ott Tänak: olen elus ja siin, kõik on korras (2)

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: VALERY HACHE/AFP

Rootsi MM-ralli ametlikul pressikonverentsil uuriti Ott Tänakult, kas hooaja avaetapil Monte Carlos toimunud raske õnnetus on talle mingi jälje jätnud. Saarlane kinnitas, et kõik on korras.

Tänak ja tema kaardilugeja Martin Järveoja kihutasid Monte Carlo neljandal kiiruskatsel umbes 180 km/h kiirusega teelt välja ning tegid hirmuäratava õhulennu. «Olen elus ja siin, kõik on korras,» kostis valitsev maailmameister Rootsis.

Eestlase sõnul on Skandinaavia ainsalt MM-rallilt raske midagi eeldada. Eile hommikune Skalla testikatse oli küll päris kruusane, ent Tänaku arvates saab võistlus olema olude poolest keerulisem.

«Mõnel katsel on rohkem kruusa, teistel vähem. Tingimused on muutuvad, aga praegu on väga raske ennustada, mida me tegelikult katsetel näeme,» lisas meie mees.

Hyundai sõitja hinnangul on mõistlik ralli alguses veidi rehve hoida, et ei juhtuks midagi väga üllatavat. Kuna Rootsis on kehvade talveolude tõttu kavas vaid kümme kiiruskatset, tuleb Tänaku sõnul sõita ideaalselt esimesest mõõduvõtust alates.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles