Esimesel veerandajal ainult neli punkti visanud Rapla sai suure kaotuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Rapla korvpallimeeskond (punaes).
Rapla korvpallimeeskond (punaes). Foto: Siim Solman

Rapla korvpallimeeskond sai Eesti-Läti liigas neljanda kaotuse järjepanu. Sedapuhku kaotati võõral väljakul Pärnu Sadamale 64:87.

Rapla rong sõitis rööbastelt maha juba esimesel veerandajal: kui Pärnu kogus esimese kümne minutiga soliidsed 20 silma, siis Rapla ainult neli (!) punkti. Teisel veerandajal viskasid mõlemad meeskonnad 23 punkti. Teisel poolajal ei suutnud Rapla suurest kaotusseisust välja rabeleda ja Pärnu sai 23-punktilise võidu.

Pärnu resultatiivseim oli 21 punkti kogunud Lauris Blaus, Linards Janzems lisas 20 ja Jeremiah Paige 15 silma. Rapla paremad skooritegijad olid Devaugntah Williams 17, Montae Glenn 14 ja Indrek Kajupank 13 punktiga.

Rapla hoiab turniiritabelis 12 võidu ja 11 kaotusega kuuendat kohta, hiljuti Riia VEFi alistanud Pärnu asub 12 võidu ja 13 kaotusega kaheksandal kohal.

Tartu Ülikool alistas võõral väljakul Jurmala lisaajal 88:87. 43 minutit ja 27 sekundit rassinud Robert Valge säras Tartu ridades 30 punktiga, Tanel Sokk lisas 18 ja Kregor Hermet 14 silma. Jurmala resultatiivseim oli 18 punkti kogunud Denis Krestinin.

Tartu (9-13) on turniiritabelis üheksandal ja Jurmala (11-11) seitsmendal kohal.

Läti suurklubide duellis oli parem Riia VEF, alistades koduväljakul Ventspilsi 98:80.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles