Treeneri lubadus emale: astu minuga vahekorda ja viin su tütre tasuta tippu

Postimees Sport
Copy
Gilles Beyer.
Gilles Beyer. Foto: imago sportfotodienst via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC

Prantsusmaa iluuisutamist tabanud seksi- ja vägistamisskandaal kogub tuure. Nimelt väidab ühe endise sportlase ema, et treener Gilles Beyer tahtis temaga vahekorda astuda ning vastutasuks lubas juhendaja aidata tema tütart.

Skandaal lahvatas, kui endine iluuisutaja Sarah Abitbol süüdistas Beyer'd julmades tegudes. 44-aastane prantslanna avalikustas väljaandele L'Obs, et tema endine treener Beyer vägistas teda korduvalt aastatel 1990–1992, kui naine oli ise kõigest 15–17-aastane. Juhendaja on tunnistanud, et tal oli Abitboliga intiimne ja kohatu suhe ning ta palus selle pärast vabandust. 

Hiljuti avaldas endise iluuisutaja Nadjma Mahamoudi ema Sabina, et Beyer on talle teinud kohatuid pakkumisi. Kõik toimus 2017. aasta sügisel, kui Prantsusmaa juuniorite meistriks kroonitud Nadjma kolis Pariisi akadeemiasse, mida juhtis Beyer.

Mahamoudi pere pole aga jõukas, mistõttu ei suutnud nad tütre treeningute eest tasuda. Nad pöördusid Beyer' poole, kuid sportlase, ema ja juhendaja esimene kohtumine oli kummaline, sest treener tahtis Nadjma keha paitada ja Sabina tagumikku krabada.

Pärast kohtumist hakkas Sabina saama tekstisõnumeid. «Seksi minuga ja ma viin su tütre tasuta tippu,» lubas Beyer. «Tahtsin, et mu tütar oleks edukas, kuid ma polnud seda nõus tegema iga hinna eest. Beyer teadis, et olen vaene ja tahtis olukorda ära kasutada. Tundsin end häbistatuna,» rääkis Sabina Prantsusmaa meediale.

Ta sai Beyer' käest mitu ähvardava sisuga sõnumit, kus ta kommenteeris Nadjma väljanägemist ja küsis emalt, kas tütar on endiselt süütu. Samuti ütles treener, et tahab Sabina ja tema kahe tütrega seksida.

Beyer' skandaali tõttu on tagasi astunud Prantsusmaa iluuisutamiseliidu president Didier Gailhaguet. Samuti on taandunud neli juhatuse liiget. Gailhauget'd süüdistati juba varasemalt Beyer' kohta esitatud süüdistuste eiramises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles