Video ⟩ Vormeliäss Ricciardo üritas ühe sõnaga teisi F1-sõitjaid naerma ajada

Postimees Sport
Copy
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

F1-sari on kogunenud Barcelonasse, kus tehakse esimesed testid enne võistlushooaega. Sõitjatel tuleb aga tegeleda ka meediakohustustega ning näiteks eile tehti roolikeerajatest ühispilt.

Selleks paluti kümne tiimi sõitjatel minna stardijoonele ning sealt jalutama hakata. Ricciardo soovis, et piloodid tunneksid end vabalt ning naeratuste suudele toomiseks karjus ta täiest kõrist: «Dildo!»

Teagi nüüd, kas see pakkus seitse F1 GPd võitnud Ricciardo konkurentidele nalja või mitte, kuid fotosessioonilt avaldati hiljem mitu vahvat fotot, millest mõnel oli näha naeratamas isegi Kimi Räikköneni.

F1-hooaeg algab 15. märtsil Austraalia GPga. 21etapiline võistlusaasta lõpeb 29. novembril Abu Dhabis. Tegelikult pidi sõite olema 22, kuid koroonaviiruse tõttu jäeti Hiina GP ära.

Kataloonias testitakse vormeleid 28. veebruarini. Eile oli kiireim valitsev tšempion Lewis Hamilton, kes sai parimal katsel kirja 1.16,976, edestades teist tulemust näidanud meeskonnakaaslast Valtteri Bottast 0,337 sekundiga. Kolmas oli Racing Pointi sõitja Sergio Perez (+0,399) ja neljas Red Bulli piloot Max Verstappen (+0,540), kes läbis rekordilised 168 ringi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles