Teravast kommentaarist on sündinud lahkheli NBA staaride vahel

Henry Lääne
Copy
James Harden.
James Harden. Foto: Winslow Townson/USA Today Sports

Maailma tugevaima korvpalliliiga NBA üks suuremaid staare James Harden viitas, et hooaja parima võiduprotsendiga klubi Milwaukee Bucksi suurim täht Giannis Antetokounmpo on lihtsalt väga atleetlik pallur, kelle mäng on lihtne.

Kahe mehe lahkheli sai alguse Tähtede mängu koosseisude valikul, kui Antetokounmpo võttis oma tiimi Boston Celticsi tagamehe Kemba Walkeri. Kui kreeklaselt küsiti, miks ta ei valinud Hardenit, vastas eurooplane, et ta tahtis kedagi, kes oleks nõus palli söötma, viidates nii isekusele, milles jänkit palju süüdistatakse.

ESPNile intervjuu andnud Harden märkis, et keskmiselt on ta sel hooajal andnud rohkem resultatiivseid passe kui Antetokounmpo. Pilk statistikasse toetab ameeriklast: Houston Rocketsi täht on andnud 7,3 korvisöötu kohtumise kohta, Bucksi mehe vastav näit on 5,8.

Rocketsi tegevjuht Daryl Morey sõnas hiljuti, et Harden ei teeni piisavalt tunnustust. «Kui mu karjäär on läbi, hinnatakse mind rohkem. Tahaksin, et saaksin lihtsalt joosta, olla 211 cm pikkune ja pealt panna. Selleks pole vaja mingisuguseid oskusi,» viitas ta Antetokounmpole. «Ma pean õppima korvpalli mängima. Eelistan seda varianti.»

Harden on sel hooajal püstitanud vägevaid individuaalseid numbreid - ta on keskmiselt toonud tervelt 35,2 punkti. Antetokounmpo arvel on 29,7 silma ja 13,7 lauapalli.

Rockets on läänekonverentsis 38 võidu ja 20 kaotusega neljandal kohal. Bucks on aga idakonverentsi liider, olles 58 kohtumisest võitnud tervelt 50.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles