Liverpool vajab Jürgen Kloppi sõnul restarti

Kris Ilves
, reporter
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: JAVIER SORIANO/AFP

Liverpooli jalgpallimeeskond sai möödunud laupäeval Inglismaa kõrgliigas hooaja esimese kaotuse, tunnistades võõrsil Watfordi 3:0 paremust. Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi sõnul vajab meeskond restarti.

«Mõnikord on tagasilöök oluline. Ma ei näe selles midagi negatiivset,» rääkis sakslasest juhendaja Suurbritannia meediale. «Kui ei mängi piisavalt hästi, siis millalgi see lööb välja. Me pole piisavalt head – mis siis juhtub? Teeme restardi.»

Liverpooli eelmine kaotus Inglismaa kõrgliigas oli 2019. aasta jaanuaris, kui võõrsil tunnistati Manchester City 2:1 paremust. Kokku oli Liverpool Premier League’is kaotuseta 44 mängu järjest. «Nüüd on see seeria läbi. Saame edaspidi keskenduda sellele, mida tegime enne. Ja seda me teemegi,» ütles Klopp.

Klopp ei oska öelda, kuidas mõjub seeria lõppemine mängijatele. «Ma ei tea, sest ma pole kunagi võitnud 18 mängu järjest ega olnud 44 kohtumist järjest kaotuseta – see oli esimest korda elus. Eks näis, kuidas mängijad reageerivad,» lausus Klopp.

Liverpool peab järgmise mängu teisipäeval, kui kohtub Inglismaa karikasarja kaheksandikfinaalis Londoni Chelseaga. Laupäeval minnakse liigamängus vastamisi Bournemouthiga.

Liverpool edestab Inglismaa kõrgliigas lähimat jälitajat Manchester Cityt 22 punktiga. Meistrite liiga kaheksandikfinaalis kaotas Liverpool avamängu võõrsil Madridi Atleticole 0:1, korduskohtumine toimub 11. märtsil Inglismaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles