Video ⟩ Žalgiris astus suure sammu Euroliiga play-off'i suunas

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kaunase Žalgirise mehed (rohelises).
Kaunase Žalgirise mehed (rohelises). Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA

Korvpalli Euroliigas sai väärt võidu Kaunase Žalgiris, kes alistas koduväljakul Moskva oblasti Himki 96:85. 

Šarūnas Jasikevičiuse hoolealused haarasid juhtohjad kohe mängu alguses. Avaveerandi võitsid leedukad 29:15 ning poolajaks oli nende edu juba 50:34. Kolmandal veerandajal suutsid Himki mehed küll vahet väiksemaks mängida (65:58), kuid mängu lõpp kuulus siiski Žalgirisele. 

Võit Himki üle on seda magusam, kuna tegemist on Žalgirise vahetu konkurendiga pääsu eest play-off'i. 

Leedukate mänguvankrit vedasid Zach Leday (23 punkti), KC Rivers (15) ja Lukas Lekavicius (14). Himki parim oli Aleksi Šved 24 punktiga, Janis Timma lisas omalt poolt 20 ja Jonas Jerebko 17 silma. 

Võidulisa teenis ka Moskva CSKA, kes alistas kodurivaali Peterburi Zeniti 86:78. Võitjate parim oli Mike James 27 punktiga, kaotajate poolelt säras Austin Hollins 28 silmaga. 

Kreeklaste omavahelisest duellist väljusid 81:78 võitjatena Olympiakose mehed. Nende parim oli Shaquielle McKissic 22 punktiga, Panathinaikose resultatiivseim oli Nick Calathes (18 punkti), kes oli muideks ainus rohesärklane, kes mängu jooksul mõne kolmese tabas. Panathinaikose kaugvisete protsent oli häbiväärsed 5% (1/20st) 

Madridi Real oli samal ajal tühjade tribüünide ees 78:73 üle Milanost. Tolles kohtumises jõudis märgilise tähiseni Reali parimana 16 punkti visanud Rudy Fernandez, kes ületas 13. mehena Euroliigas 2500 punkti piiri. Toda edetabelit juhib Vassilis Spanoulis 4239 punktiga. 

Õhtu viimases mängus alistas Lyon-Villeurbanne'i ASVEL 72:65 Valencia. 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles