Jürgen Klopp Liverpooli mõõnast: ärge meie pärast muretsege

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: JAVIER SORIANO/AFP

Võimast hooaega tegev Liverpooli jalgpalliklubi on viimasest kolmest matšist kaotanud kolm, kuid peatreener Jürgen Klopp paanikaks põhjust ei näe. 

Inglismaa kõrgliiga võidu suunas kihutav Liverpool sai koduses sarjas esimese kaotuse alles 29. septembril, mil jäädi võõrsil 0:3 alla Watfordile. Eile langeti konkurentsist FA Cupi kaheksandikfinaalis, kus kaotati 0:2 Chelseale. 

«Watfordi mängus tundsin muret, sest mängisime halvasti. Chelsea vastu tegime hea esituse, aga sellest ei piisanud,» arutles Klopp Briti meedia vahendusel. «Viimases matšis meeldisid mulle väga palju asjad. Teame, et peame paremaks minema. Asi on vaid meis endis, mitte saatuses või milleski muus.»

Sakslasest juhendaja rõhutab, et nad ei saanudki oodata, et kogu hooaeg vaid lepase reega läheb. Tagasilöögid on paratamatud ning nendega tuleb hakkama saada. Klopp kinnitab, et Liverpooli pärast pole vaja muretseda. 

«Viimased kolm nädalat pole meie jaoks olnud kõige paremad, aga nüüd on meil võimalus hooaja kolm parimat nädalat teha. Selline plaan ongi,» sõnas kogenud treener.

Enne kaotusi kodustele rivaalidele jäädi 18. veebruaril Meistrite liiga play-off´i avaringis 0:1 alla Athletico Madridile. Korduskohtumine peetakse nädala pärast Liverpoolis. Vahele mahub nädalavahetuse liigamatš Bournemouthiga.

«Praegu pole me Madridi Atleticost absoluutselt huvitatud, kogu fookus läheb Bournemouthile. Neil on hea meeskond, Chelsea vastu tehti väga kõva mäng,» ütles Klopp, kes vaatamata 22-punktilisele koduliiga edule lõdvakslaskmist ei luba. 

Standings provided by Sofascore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles