Video ⟩ Kaotusvalus Tottenhami poolkaitsja jooksis tribüünile fänniga arveid klaarima

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Eric Dier jooksis matši järel tribüünile.
Eric Dier jooksis matši järel tribüünile. Foto: twitter

Inglismaa jalgpalli FA karika viiendas ringis alistas Norwich City 1:1 lõppenud normaal- ja lisaaja järel penaltiseerias Tottenhami. Matši järel kaotas Tottenhami poolkaitsja Eric Dier külma närvi.

Tottenhami värava lõi 13. minutil Jan Vertonghen, mängu viis lisaajale 78. minutil Josip Drmic. Kuna lisaajal väravaid ei löödud, selgitati veerandfinalist penaltiseerias, mille võitis 3:2 Norwich.

Tottenhami poolelt realiseerisid penalti Dier ja Giovani Lo Celso, kuid koguni kolm meest – Erik Lamela, Troy Parrott ja Gedson Fernandes – eksisid.

Norwichi avalööja Kenny McLean lõi küll penalti mööda, kuid Adam Uche Idahi, Marco Stiepermanni ning Todd Cantwelli täpsed löögid aitasid klubi esimest korda 28 aasta jooksul FA karika veerandfinaali.

Mängu lõpus juhtus inetu intsident, kui Inglismaa koondise ja Tottenhami poolkaitsja Dier tribüünile jooksis, et teda solvanud fänniga arveid klaarida. Kakluseni asi siiski ei läinud, sest turvameeskond peatas jalgpalluri teekonna.

Tottenhami peatreeneri Jose Mourinho sõnul istus tribüünil Dieri vend, kelle kõrval olnud jalgpallifänn oli poolkaitsjat solvanud. «Arvan, et Eric tegi seda, mida professionaalid ei tohi teha, aga mida igaüks meist oleks teinud. Kordan, oleme professionaalid ja ei tohi selliselt käituda, aga ma saan temast aru. See inimene solvas Ericut tema perekonna kõrval. Ericu noorem vend ei olnud situatsiooni üle õnnelik,» sõnas Mourinho.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles