Ogier annab tormihoiatuse: tunnen end Toyotaga üha mugavamalt

Postimees Sport
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: McKlein/Toyota Gazoo Racing WRT

Kuuekordse autoralli maailmameistri Sebastien Ogier' jaoks on Mehhiko ralli märgiline võistlus, sest just seal tegi ta 2008. aastal MM-debüüdi. Tänavu on tema kindlaks eesmärgiks tõusta poodiumi kõrgeimale astmele.

Prantslane on Mehhikos sõitnud 11 korda ning noppinud tervelt viis võitu. Sealjuures on tänavuseks Toyotasse siirdunud suurmeister olnud parim kahel viimasel aastal.

Et Mehhikoks valmistuda, testis Ogier autot kaks päeva Hispaanias. «Arvan, et esimene tunnetus autoga kruusal on tõeliselt hea. Pärast kahte rallit, kus meil on olnud korralik kiirus, kuid me pole võitnud, on esikoht nüüd kindel eesmärk.»

Gallia kukk lisas, et tänu kilomeetrite kogumisele tunneb ta end Toyota Yaris WRCga üha mugavamalt. Mehhikos tuleb talle kasuks ka fakt, et ta ei pea esimesena rada puhastama, vaid saab esimesel täispikal võistluspäeval startida kolmandana. 

Mehhikos kihutatakse 12.-15. märtsini. MM-sarja liidriks on Elfyn Evans, kellega koos on 42 punkti kogunud ka Thierry Neuville. Ogier jääb maha viie silmaga, valitseva maailmameistri Ott Tänaku kaukas on 20 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles