Kalev/Cramo jättis Kasahstani lennates ühe mehe kodumaale

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Aigars Škele
Aigars Škele Foto: vtb-league.com

VTB Ühisliigas kolm mängu järjest kaotanud ning play-off kohalt välja pudenenud BC Kalev/Cramo loodab võidulainele naasta pühapäeval, kui võõral väljakul minnakse vastamisi Nur-Sultani Astanaga. Paraku tuleb teha seda ilma ühe põhimehe Aigars Škeleta.

«Škele meiega kaasa ei tule,» sõnas klubi abitreener Indrek Reinbok täna Tallinna lennujaamas. «Tema põlv hakkas pärast koondisemänge tunda andma ning läks paiste. Ta sai küll ravi ja esiti tõmbas põlv ka tagasi, kuid paari viimase treeninguga tuli häda tagasi.»

Hea uudis on aga see, et Kaasani Uniksi mängu valuvaigistavate süstide tõttu pingilt jälginud Kristjan Kitsing ja Janari Jõesaar on sel korral rivis ning valmis meeskonda aitama. 

Ühtlasi võib Kasahstanis oma VTB-debüüdi teha Kalevi uusim täiendus, 26-aastane tagamängija Tekele Cotton. Oma esimesed triibulised sai ta nädala keskel, kui tõi Eesti-Läti liigas TalTechi vastu 16 minutiga 14 punkti. 

Mis mulje ameeriklane siiani on jätnud? «TalTechi mängust ei saa veel suuri järeldusi teha, sest ta reisis siia kaks päeva. Esiti proovis ennast lihtsalt lahti mängida. Aga liigutustest on aru saada, et tegemist on mängumehega,» sõnas Reinbok. «Ta on kogenud mängija ning Euroopas tiirelnud. Lihtsalt tal tuleb meie võistkonna taktikat õppida ja sellega harjuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles