Sebastien Ogier: Mehhikos on plaan täiega rünnata ja esikoht võtta

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP/Scanpix

Autoralli MM-sarjas kolmandat kohta hoidev Sebastien Ogier tahab tuleval nädalal Mehhikos oma tõelist palet näidata. 

Viimasel kahel aastal ja kokku viiel korral võistluse võitnud prantslane ei taha ka tänavu vähemaga leppida. Ogier tunnistab, et esimesed rallid läksid Toyota Yarisega kohanemiseks, kuid nüüd on ta valmis ka rohkem riskima. 

«Mul on masinaga rohkem kogemusi ja tunnen end roolis üha enesekindlamalt. Kolmas stardipositsioon annab meile head võimalused. Meie plaan on täiega rünnata. Võitleme esikoha eest igas mõttes,» teatas kuuekordne ilmatšempion.

Mehhiko ralliks valmistus Ogier Hispaanias ning emotsioon oli igati positiivne: «Esimene tunnetus kruusal oli väga hea. Esimesel kahel võistlusel oleme näidanud üsna head kiirust, kuid pole saavutanud soovitud tulemust. Nüüd on aeg seda muuta.»

Seni suuremaid riske vältinud prantslane lõpetas Monte Carlos teise ning Rootsis neljandana. 37 punktiga hoiab ta MM-sarjas kolmandat kohta, liidritest Elfyn Evansist ja Thierry Neuville´ist lahutab viis silma. 

Mehhiko ralli sõidetakse 12.-15. märtsini. «Mul on sealt palju häid mälestusi. Võitsin 2008. aastal seal oma esimese MM-etapi ja triumfeerisin JWRC sarjas,» meenutas Ogier. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles