Euroliiga korvpalllur: paljud mängijad kardavad treeneriga rääkida ja eelistavad sotsiaalmeediat

Toimetas Ville Arike
Copy
Vlado Micov.
Vlado Micov. Foto: Massimo Paolone/Lapresse/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Hiljuti Euroliigasse kuuluvast Milano Armani korvpallimeeskonnast lahkunud ja Tenerifele siirdunud ameeriklane Aaron White oli pärast toda käiku öelnud Leedu meediale, et ta oli Itaalia klubis kaotanud armastuse korvpalli vastu. Tema endine meeskonnakaaslane näeb asju teises valguses.

Varem Kaunase Žalgirisesse kuulunud White'i mänguaeg jäi sel hooajal väikeseks ning see oligi põhjus, miks ta soovis end mujal teostada. Milanos jätkav serblane Vlado Micov ütles kodumaisele portaalile sportklub.rs, et ta ei taha White'i öeldut kommenteerida, kuid lisas oma vaatenurga.

«Igaühel on oma arvamus, eriti sotsiaalmeedia ajastul. Igaüks võib olla õnnelik või õnnetu, kõigil on õigus oma olukorda kommenteerida. Suurem osa teeb seda sotsiaalmeedia kaudu, sest nad ei pruugi olla piisavalt tugevad, ütlemaks oma mõtteid treenerile või peamänedžerile otse välja. On võimatu, et terve koosseis korraga õnnelik oleks. Elu on niisugune,» rääkis Ettore Messina käe all Euroliigas keskmiselt 28 minutit mänguaega saav Micov.

USA korvpallur Jamon Gordon lisas sellele vastuseks säutsu: jah, mängijad kardavad treeneritega rääkida, kuid peamänedžerid kardavad mängijatega ning eelistavad selle asemel agendile helistada!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles