Parimat stardikohta omav Sordo tahab teha Mehhikos vigade paranduse

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Viimati tõusis Dani Sordo poodiumi kõrgeimale astmele mullu Sardiinias, kui ta lõikas kasu Ott Tänaku masina purunenud roolivõimust.
Viimati tõusis Dani Sordo poodiumi kõrgeimale astmele mullu Sardiinias, kui ta lõikas kasu Ott Tänaku masina purunenud roolivõimust. Foto: ANDREAS SOLARO/AFP

Monte Carlo ja Rootsi MM-rallisid televiisori vahendusel vaadanud Dani Sordo istub tänavu esimest korda WRC-masina rooli Mehhikos, kus tal on kindel siht – kihutada võidu peale. 

«Ootan väga Mehhikos, kus olen alati sõitmist nautinud ning tavapärast suutnud ka hästi esineda, Hyundai WRC-autosse istumist,» sõnas Sordo pressiteates. «Olen hooaja esimeste etappide jooksul meeskonnaga pidevas kontaktis olnud ning hiljuti osalesin ka Fafe rallil Portugalis – tunnen, et olen valmis taas võitlema.»

Mehhikos on Sordo varasemalt startinud kümme korda ning tema parim tulemus pärineb üle-eelmisest aastast, kui ta lõpetas Sebastien Ogier' järel teisena. Mullu oli hispaanlane avapäeval pikalt esikoha konkurentsis, kuid elektririkke jättis ta seitsmendal katsel pikalt teepervele, mistõttu lõpetas ralli alles üheksandana. 

Tänavu tahab Sordo teha vigade paranduse: «Tahaksin väga Mehhikos võita. Meie stardipositsioon (Sordo pole tänavu punkte teeninud, mistõttu läheb rajale WRC-meestest viimasena – toim.) annab meile päris hea eelise, kuid mõistagi ei pruugi sellest piisata. Ralli toimub väga kõrgel, mis on omamoodi väljakutse, milleks tuleb valmis olla nii meil kui ka autol.»

Mehhiko ralli saab oma avapaugu Eesti aja järgi ööl vastu neljapäeva, ühtekokku sõidetakse sombreeromaal 24 kiiruskatset, millel saab kätt pulsis hoida Postimehe otseblogi ja ralliraadio vahendusel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles