Tänaku tiimikaaslane: olen kaua soovinud Otiga koos töötada, mul on temalt õppida

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak (kõige vasakul) ja Dani Sordo (keskel)
Ott Tänak (kõige vasakul) ja Dani Sordo (keskel) Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Hispaania rallisõitja Dani Sordo rääkis oma kodulehel, et maailmameistriga on alati tore ühes tiimis sõita. Mõistagi viitas ta Ott Tänakule, kes liitus tänavuseks Hyundaiga.

Sordo ja Tänak pole MM-tasemel veel ühes tiimis võistelnud, kuid veebruari viimasel nädalavahetusel tegi Hyundai duo kaasa Portugali meistrivõistluste avaetapil, et valmistuda homme algavaks Mehhiko MM-ralliks.

«Olen harjunud kokku puutuma väga tugevate sõitjatega ning olen soovinud pikalt Otiga koos töötada. Arvan, et mul on temalt õppida ning koos saame teha väga head tööd,» ütles Sordo.

Hispaanlane teeb tänavu kaasa karjääri 15. MM-hooajal ning ta tunneb rõõmu, et on nii palju aastaid osalenud rallimaailma kõrgeimal tasemel. Sordo on endiselt väga motiveeritud ning soovib Hyundaile tuua punkte. 

Sordo puudutas ka Monte Carlo rallit, kus ta töötas meeskonnakaaslase Thierry Neuville'i esiauto sõitjana. Tavaliselt teeb seda tööd endine MM-tasemel roolikeerja Bruno Thiry, kuid belglane jäi haigeks.

«See oli ilus ja unikaalne kogemus. Nägime palju vaeva ning näitasime Thierryle, kus on jää, lumi või niiskus. Teises keeles (Sordo töötas prantsuse keeles, mida ta valdab - toim.) pole seda tööd kerge teha, kuid lõpuks laabus kõik, sest Thierry on suurepärane sõitja,» ütles Sordo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles