Jürgen Klopp oli kaotuse järel sapine: olen väga halb kaotaja, aga see ei tundu õige

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: JAVIER SORIANO/AFP

Tiitlikaitsja Liverpooli kaotas kolmapäeval Meistrite liiga kaheksandikfinaali kordusmängus lisaajal 2:3 Madridi Atleticole ning langes koondskooriga 2:4 eurosarjast välja.

Matši järel antud kommentaarides oli Liverpooli peatreener Jürgen Klopp üsna sapine. «Ma ei mõista, miks nad nii kvaliteetsete mängijatega sellist jalgpalli mängivad. Ma lihtsalt ei mõista seda, aga võitjate üle kohut ei mõisteta,» viitas sakslane Atletico väga kaitsvale mängustiilile.

Kui Liverpool tegi korduskohtumises 34 pealelööki, millest 11 läksid raami, siis Atletico samad näitajad olid üheksa ja viis. «Kui näen mängijaid nagu Llorente, Koke, Saul – nad võiksid mängida päris jalgpalli, aga seevastu seisavad nad sügaval oma väljakupoolel ning ootavad kontrarünnakuid,» lausus Klopp, kes hoolimata kehvast tujust saatis Atleticole õnnitlussõnumi.

«Loomulikult lepime tulemusega, kuid see ei tundu õige. Mõistan, et olen väga halb kaotaja. Eriti sellistel juhtudel, kus poisid annavad endast kõik mängus, milles tuleb hakkama saada kahe- või neljarealise kaitseliiniga. Ma tean, et viimasel kahel aastal on meil Meistrite liigas ka õnnelikke momente olnud, kuid seekord läks otsustavatel hetkedel kõik meie kahjuks,» ütles Klopp, kes vedas Liverpooli tunamullu finaali ning mullu Meistrite liiga võitjaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles