PM Mehhikos ⟩ M-spordi pealik koroonaviirusest: igas riigis muutub olukord järjest halvemaks ja peame ka siin sellest lähtuma

Copy
Richard Millener
Richard Millener Foto: @World/M-Sport

Maailma laastab hetkel nakkushaigus, millel nimeks koroonaviirus ja sellest ei ole pääsenud ka spordimaailm. Järjepanu jäävad spordivõistlused ära, kuid esialgu see WRC-sarja ei mõjuta. Sellegipoolest võib olukord iga hetkega muutuda ja seda kinnitab ka M-Spordi juht Richard Millener. 

«Praegusel hetkel pole me siin Mehhikos väga koroonaviirusest mõjutatud, kuid asjaolud muutuvad iga hetkega. Praegu näeme, et igas riigis läheb seis üha halvemaks ja peame seda arvesse võtma,» alustas Millener.

«Kindalasti peame järgima juhiseid, mis meile antakse. Kui plaan peaks muutuma ja ralli katkestatama, siis kindlasti ka lähtume sellest. Tervis on kindlasti kõige olulisem, kuid see keeraks pea peale kogu MM-sarja,» selgitas britt. «Loodetavasti laabub kõik peagi ja pikalt sporti ei sega. Sellegipoolest oleme ikkagi teatmatuses, kuid Mehhiko ralli peaks ikkagi toimuma, sest oleme järginud kõiki tervisenõudeid ja korraldajad teevad kõik endast oleneva.»

Mehhikos sõidetakse hooaja kolmas etapp ning ka järgmine toimuks Euroopast kaugel Lõuna-Ameerikas Argentinas. Hetkel on seal olukord rahulik, kuid kõik võib väga kiiresti muutuda. Sellest lähtub ka FIA oma otsustes. «Pärast Mehhikot istutakse kindlasti maha ja vaadatakse, kuidas oleks kõige targem edasi liikuda,» arvas Millener. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles