Eesti võrkpallihooaeg lõpetati, meister jääb välja selgitamata

Postimees Sport
Copy
Saaremaa Võrkpalliklubil (pildil) pole sel aastal võimalust Eesti meistritiitlit koju viia.
Saaremaa Võrkpalliklubil (pildil) pole sel aastal võimalust Eesti meistritiitlit koju viia. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Seoses koroonaviiruse pandeemilise levikuga maailmas ja viiruse tõenäolise Eesti-sisese leviku laienemisega riigis otsustas Eesti Võrkpalli Liit, et täiskasvanute Eesti meistritiitleid sel kevadel välja ei mängita. Samuti jääb välja selgitamata Credit24 Meistriliiga võitja.

Otsus puudutab naiste ja meeste Eesti meistrivõistluseid, kus algse kalendri kohaselt oleksid play-off mängud pidanud toimuma märtsist – maini. Eesti ja Läti meeste võrkpalliklubisid ühendava Credit24 Meistriliiga juhtkond otsustas, et kuna finaalturniiri pole lähiajal võimalik organiseerida, siis võitja jääb sel hooajal välja selgitamata.

Nooremate vanusegruppide Eesti meistrivõistluste ning naiste ja meeste esiliiga otsustavate mängude toimumine jäetakse hetkel lahtiseks.

«Meil on kahju, et sel kevadel jäävad täiskasvanute Eesti meistritiitlid ja Credit24 Meistriliiga võitja välja selgitamata, aga sportlaste ja võrkpallifännide tervis ja ohutus on meie jaoks esmatähtsad ja seetõttu polnud meil muud valikut kui teha selline otsus. Kuna nooremate vanusegruppide turniire on võimalik korraldada ka hiljem, siis jätab EVF hetkel noorte osas lõpliku otsuse tegemata ja tegutseme hiljem vastavalt lisanduvale informatsioonile ning valitsuse ja Terviseameti juhistele,» selgitas otsust võrkpalliliidu peasekretär Helen Veermäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles