Halep tõi näiteks Kanepi: ühele tennisistile ei tohi kaotada kaks mängu järjest!

Toimetas Ville Arike
Copy
Simona Halep
Simona Halep Foto: Kamran Jebreili/AP/Scanpix

Pikka aega maailma esireketi tiitlit hoidnud Rumeenia tennisist Simona Halep rõhutas hiljutises intervjuus, et ühele mängijale ei tohi kaotada kaks korda järjest ning tõi näitena aasta-poolteise tagused matšid Kaia Kanepiga, kus tal õnnestus teises kohtumises vaevu revanš võtta.

«Nagu Darren (treener Darren Cahill - toim) ütleb, ei tohi mõni teine mängija mind kaks korda järjest võita,» viitas Halep USA portaalile DigiSport antud intervjuus esmalt neile, kellele on hiljuti kaotanud. Järgmises kohtumises peavad eriti ettevaatlikud olema näiteks Elina Svitolina, Karolina Pliškova ja muidugi Halepist Austraalia lahtiste poolfinaalis jagu saanud Garbine Muguruza.

Seejärel tõi Halep näiteks Kanepi, kellele ta jäi alla 2018. aasta USA lahtistel ning seejärel mindi vastamisi ka järgmisel suurturniiril Austraalias. «Ameerikas on väljak kiirem, kuid pall jällegi ei põrka nii palju kui Melbourne'is. Kui mängisin Kanepiga USAs, ei saanud ma toimunust eriti aru. Seejärel kohtusime Austraalias,» meenutas Halep matši, kus ta kaotas esimese seti 6:7, kuid siiski võitis kaks järgmist 6:4, 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles