PM Mehhikos ⟩ Liidrikohal kihutav Ogier: üritan seda vahet kontrollida

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy

Viimasel kahel aastal Mehhiko rallil võidutsenud Sebastien Ogier kihutab järjekordse triumfi suunas ka tänavu. Kui sõidetud on 15 katset, on prantslase edumaa lähima jälitaja ehk Teemu Sunineni ees 28,3 sekundit. Valitsev maailmameister Ott Tänak jääb kolmandana maha 34,9 sekundiga. 

«Meil oli väga hea esimene katse, kus õnnestus vahet suurendada. Seejärel üritasin sõita turvalisemalt. Siiani olen oma sõiduga rahul ja plaan on lihtsalt jamasid vältida,» sõnas kuuekordne maailmameister laupäevasel lõunapausil Postimehele. «See on ralli, kus olen alati edukas olnud. Loodme, et nii läheb ka tänavu.»

Lisaks püüdis prantslase kinni ka WRC All Live. «[Tänane] esimene katse oli väga hea. Ma ei oodanud, et suudaksin Ott Tänakut nii palju edestada (8,2 sekundit - toim.). Võrreldes eilsega tundsin, et autol on vähe võimu, mistõttu oli seda aega väga hea näha,» sõnas prantslane WRC otse-eetris. 

«Edasi hakkasin olukorda rohkem kontrollima. Seda eriti viimasel katsel, kus oli teel palju kive. Üritasin neid vältida, aga ei suutnud, mistõttu sõitsin auto tagumise osaga mõnele otsa. Seejärel otsustasin kergemalt võtta, sest kartsin väga rehvi purunemist. Nendest kividest võib kõike oodata. Jätkame samal kiirusel ja üritame seda vahet kontrollida,» lõpetas kuuekordne maailmameister. 

Muideks, kolmandal kohal kihutab Tänak sõnas laupäeva lõunal samuti, et esikohta tema enam ei jahi. «Pakun, et see tüüp [Ogier - toim] pole nii rumal. Ilmselt kontrollib ta olukorda rahulikult lõpuni,» sõnas saarlane. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles