Andrea Adamo: ralli pooleli jätmine oli üksmeelne otsus

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: Helena El Mokni/Hyundai Motorsport

Rahvusvaheline Autospordiliit (FIA) teatas Eesti aja järgi laupäeva hilisõhtul, et Mehhiko ralli lõpetatakse enneaegselt pärast 21. katset. Põhjuseks asjaolu, et mitmed riigid sulgevad maailmas leviva koroonaviiruse tõttu oma riigipiire, mistõttu oleks meeskondadel ja nende liikmetel varsti keeruline, kui mitte võimatu koju naasta.

«Kõik osapooled olid üksmeelel, et peatame Mehhiko ralli juba täna, kuna asjaosaliste jaoks on üha keerulisem koju jõuda,» sõnas itaallane WRC kodulehele. «Olukord muutub praktiliselt iga tunniga ja me ei saanud selle otsusega viivitada. Usume, et tegemist on õige otsusega ja kindlustame kõikidele ohutu reisi koju sellistes spetsiifilistes tingimustes.»

M-Spordi pealik Richard Millener lisas omalt poolt: «Toetame täielikult ralli korraldajate, FIA ja WRC promootori otsust. Mõistagi tahaksime väga ralliga jätkata, kuid peame nägema suuremat pilti. Kuna üle kogu maailma rakendatakse üha rangemaid reisipiiranguid, on meie esimeseks prioriteediks tiimiliikmed koju viia.»

«Kahju, et Mehhiko ralli sellise lõpus sai, kuid tegemist on ainuõige otsusega, kuna peame oma inimesed tagasi koju viima,» lisas Toyota loots Tommi Mäkinen. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles