Kevin Durantil avastati koroonaviirus

Henry Lääne
Copy
Kevin Durant kuulub Brooklyn Netsi hingekirja, kuid ei käinud sel hooajal Achilleuse kõõluse vigastuse tõttu väljakul.
Kevin Durant kuulub Brooklyn Netsi hingekirja, kuid ei käinud sel hooajal Achilleuse kõõluse vigastuse tõttu väljakul. Foto: Marcio Jose Sanchez/AP

Brooklyn Netsi korvpallimeeskond andis eile teada, et neli nende mängijat nakatusid koroonaviirusse. Nende hulgas on ka maailma üks paremaid pallureid Kevin Durant.

Neljast Netsi nakatunust on sümptomeid näidanud vaid üks ning tegemist pole Durantiga. Kes on ülejäänud kolm maailma tugevaima liiga tiimi nakatunut, ei ole praegu teada.

Duranti sõnul tunneb ta end positiivsest proovist hoolimata hästi. «Olge kõik ettevaatlikud. Hoolitsege enda eest ja olge karantiinis. Me saame viirusest jagu,» ütles ääremängija NBA sfääris tunnustatud ajakirjanikule Shams Charaniale.

Kahekordne olümpiavõitja Durant on spordimaailma üks nimekamaid nakatunuid. NBAs on ta aga kõige kuulsam, teiste tuntud pallurite hulgas on koroonaviirus avastatud ka Utah Jazzi mängijatel Rudy Gobert'il ja Donovan Mitchellil.

31-aastane Durant tuli Golden State Warriorsiga kahekordseks NBA tšempioniks ja kahekordseks finaalseeria kõige väärtuslikumaks mängijaks. Tervelt neli korda on ta olnud liiga põhihooaja kõige suurem korvikütt. 

Viimase seisuga on USAs avastatud 6362 koroonaviiruse juhtumit, kuid arv on möödunud paari päevaga hüppeliselt tõusnud. Surma on saanud 108 inimest ning ametlikult on haiguse seljatanud 17 nakatunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles