Koroona küüsi sattunud Madridi Reali korvpallur: Milanosse minemise üle tunti suurt muret

Henry Lääne
Copy
Anthony Randolph on ameeriklane, kelle taskus on ka Sloveenia pass. Kolm aastat tagasi aitas ta riigi Euroopa meistriks.
Anthony Randolph on ameeriklane, kelle taskus on ka Sloveenia pass. Kolm aastat tagasi aitas ta riigi Euroopa meistriks. Foto: Afp7/Zumapress.com

Koroonaviirus on Hispaaniat jõuliselt kimbutamas ning haigus on avastatud ka Madridi Reali korvpalluril Trey Thompkinsil. Sealjuures oli Euroopa tippklubi enne positiivset proovi käinud mängimas Milanos ehk Põhja-Itaalias, kus koroonaviirus on levinud kulutulena.

3. märtsil toimunud Euroliiga mäng Emporio Armaniga peeti küll suletud uste taga, kuid tagantjärele targana on paljud öelnud, et kohtumine oleks pidanud ära jääma. Kas Thompkins sai viiruse Milanos, pole muidugi teada.

«Enamik minu meeskonnakaaslastest ja treeneritest olid Milanosse mineku üle väga mures. Sportlastena üritasime sellele siiski mitte mõelda ja mõtlesime, et küll meiega kõik hästi läheb,» rääkis Thompkinsi meeskonnakaaslane Anthony Randolph portaalile The Undefeated.

«Kui mängijad tagasi tulid, tegid kõik seda, mida nad pidid. Neil olid reisil kaasas kindad, maskid ja käte desinfitseerimisvahend. Kui olime veel paar kohtumist ära pidanud, saime teada, et üks meie palluritest on viiruse küüsis.»

Seepeale läks võistkond karantiini ning sama saatus tabas ka Reali jalgpallureid, kuna kossu- ja vutimehed jagavad Madridis igapäevaselt treeningkeskust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles