Ingrassia pages koroona eest džunglisse: olen pigem siin, kui hotellis karantiinis

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Julien Ingrassia.
Julien Ingrassia. Foto: Aurelien Vialatte / Red Bull Content Pool

Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia tõusid nädalavahetusel juba kuuendat korda Mehhiko MM-rallil poodiumi kõrgeimale astmele. See, millal kuuekordsed maailmameistrid järgmine kord aga Toyota Yarise rooli istuvad, on praegu lahtine. Küll on kindel see, kus Ingrassia veedab ootamatu sundpuhkuse. 

Kuna koroonapuhangu tõttu lükati Argentina MM-ralli edasi ning kahtluse alla on sattunud ka järgmised võidukihutamised Euroopas, kavatseb Ingrassia järgneva(d) nädala(d) veeta Costa Rical. «Olen parema meelega džunglis kui Frankfurdi hotellis sundkarantiinis,» sõnas ta Autohebdole. 

Tegelikult ei vestelnud ralliajakirjanik Loïc Rocci prantslasega aga mõistagi puhkuseteemadel, vaid fookuses oli äsja lõppenud Mehhiko ralli, mis on Ogier-Ingrassia duole ajalooliselt tõesti edukas olnud. Samas leiab kaardilugeja, et niisama pole neile midagi sülle kukkunud. 

«Nii see tõesti on, [et Mehhiko meile sobib]. Meil on ka teisi rallisid, mis meile traditsiooniliselt sobivad, näiteks Monte Carlo, kui tänavu ei õnnestunud meil ennast seal kehtestada,» sõnas hooaja avarallil Thierry Neuville'i ja Nicolas Gilsouli järel teise kohaga leppima pidanud prantslane.

«See lihtsalt näitab, et võitmiseks tuleb ikkagi vaeva näha. Kõik tähed peavad olema õigesti reas ning selja taga meeskond, kes sind toetab.  Tahan Toyota meeskonda tänada selle eest, et ühelgi meie masinal ei tekkinud siin probleeme. Lisaks ei teinud meie ise ühtegi viga ning tegelikult ei teinud vigu ka meie tiimikaaslased,» jätkas Ingrassia, kes tegi oma MM-debüüdi just nimelt Mehhikos.

Seda siis 12 aastat tagasi, kui nad kihutasid koos Ogier'ga Citroen C2 S1600ga ning edestasid JWRC-klassis teiseks tulnud Jaan Mölderit ja Frederic Miclotte'i lõpuks pooleteise minutiga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles