Nõmme Kalju ukrainlasest mängija Eesti karantiinist kodumaa meediale: suhtume olukorda lõdvemalt kui paljud teised

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Vladislav Homutov.
Vladislav Homutov. Foto: Nõmme Kalju FC/Facebook

Ukraina jalgpalliportaal footboom.com uuris Euroopa eri paigus asuvatelt mängijatelt, milline on nende elu koroonaviiruse pandeemia ajal. Sõna sai ka Eestis viibiv Nõmme Kalju poolkaitsja Vladislav Homutov.

«Oleme praegu kodusel režiimil, kõigile on jagatud individuaalne programm. Klubipoolne soovitus on võimalikult vähe linnapeal liikuda, et vältida ebavajalikke kontakte. Ausalt öeldes suhtume mõne tiimikaaslasega olukorda lõdvemalt kui paljud teised. Saame kokku, mängime jalgpalli, tennist, jookseme. Ühe koha peal passimine on ära tüüdanud,» tunnistas Homutov. 

21-aastane pallur lisas, et üldiselt on olukord Eestis rahulik, kui välja arvata mõni üllatus: «Näiteks 13. märtsil läksin toidupoodi ja riiulid olid praktiliselt tühjad. Arvasime, et see on vaid ühes kohas nii, aga sama pilt valitses ka teistes poodides. Siinsed inimesed ostavad peamiselt hommikusöögihelbeid ja WC-paberit. Üsna paljude ostukorvi mahuvad ka viin ja muud alkohoolsed joogid. Ilmselt ravivad nad ennast nõnda.»

Kokkuvõttes tõdes Homutov, et elu karantiinis on üsna igav. «See võib hulluks ajada. Kui mul poleks PlayStationit ja naist, siis ma ei tea, mis saaks. Igapäeva rutiin on pöörane: ärkan üles, aga rohkem pole vaja midagi teha. Käin jooksmas ja see ongi peaaegu kõik. Võin ka lugeda, mängida, süüa, aga see on raske...» resümeeris jalgpallur. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles