Manchester United jätkab teenimatult tööta jäänud abipersonalile palga maksmist

Karl-Joosep Küngas
Copy
Manchester United kodustaadion Old Trafford.
Manchester United kodustaadion Old Trafford. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Inglismaa jalgpallihiid Manchester United otsustas jätkata mängupäevadel tööd saanud abipersonalile palkade maksmist. Seda isegi sel juhul, kui mänge hooaja jooksul enam ei peeta või mängitakse suletud uste taga.

Inglismaa jalgpalli assotsiatsioon teatas hiljuti, et kõik profiliigad on peatatud kuni 30. aprillini. Seda kõike koroonaviiruse tõttu ja paljud väiksemad klubid otsustasid seega ka abipersonalist mõneks ajaks loobuda. Nende hulka ei kuulunud Manchester United, kes kindlal meelel kõigile palka edasi maksab.

United pidi oma kodustaadionil Old Traffordil pidama veel neli kõrgliiga kohtumist ja selleks kulub teenendavale personalile ligikaudu 1,2 miljonit eurot. Palga teenivad auga välja kõik restoranide teenindajad, turvamehed ja teadvustajad. 

Isegi, kui mängud lükkuvad teistele kuupäevadele, saavad nad tööta oldud aja eest tasutud. «Me ei saa jätta inimesi sedasi hätta. Eriti, kui nad on vapustavat tööd teinud ja paljudele inimestele meeldiva kogemuse jätnud,» seisis klubi teadaandes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles