BC Kalev/Cramo kuulutab hooaja lõppenuks

Postimees Sport
Copy
Eesti esiklubi Kalev/Cramo osaleb samuti karikavõistlustel.
Eesti esiklubi Kalev/Cramo osaleb samuti karikavõistlustel. Foto: Raul Mee

BC Kalev/Cramo meeskond teatas kurbusega, et tulenevalt ohtliku koroonaviiruse pandeemiast tingitud eriolukorrast on nad sunnitud hooaja lõpetama.

Vabariigi Valitsus kuulutas 12. märtsil välja eriolukorra seoses COVID-19 haigust põhjustava koroonaviiruse pandeemilise levikuga maailmas ja sellest tingitud massilise nakatumise ohuga Eestis. Selleks, et aidata kaasa viiruse leviku tõkestamisele, on oluline järgida valitsuse ja teiste ametkondade korraldusi. Valitsus otsustas keelata avalikud kogunemised ja viia koolid kaugõppele, kehtestas sanitaarkontrolli piiridel ning sulges kultuuri- ja spordiasutused 1. maini 2020.

Eesti Korvpalliliit on selleks hooajaks lõpetanud kõik liigad ja võistlused. VTB Ühisliiga on hetkel peatatud 10.aprillini. Tulenevalt sellest, et Venemaa sulges oma piirid 1.maini ning Eestis ei ole võimalik kuni 1.maini mänge korraldada, on Kalev/Cramo sunnitud hooaja lõppenuks lugema.

BC Kalev/Cramo meeskonnaliige, kellel tuvastati koroonaviirus, tunneb ennast hästi ja erilisi sümptomeid ta täheldanud ei ole. Ülejäänud meeskonnaliikmete hulgas ei ole haigussümptomeid tekkinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles